Keskustelu

Chuck NorrisMissä viipyy kauden avauspaketti?21.4.2008 14.30
Huhuja kuuluu että Expos on ollut ahkerampi free agent markkinoilla kuin Yankees konsanaan. Kuulemma Big Unit, Tom Glavine ja Kenny Rogers tuovat tarvittua nuorta vasurivoimaa kummulle, Kaistisen edelleen takellellessa ilman Wild Thing lasejaan?

Myöskin kuulemma pyrkimys on päästä Baseballin Jypiksi kun ei ole koskettu vastustajien ulkomaalaisvahvistuksiin. Hatun nosto sille.

Ei se sikakatsomo pyhällä hengellä täyty. Mestaruuksia vaativalle kannattajoukolle nyt pakettia kehiin varmistukseksi joukkueen kilpailukyvystä ja kunnianhimoisesta tulevaisuudesta ettei jää kausarit lunastamatta.

Jean Claude van DammeRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?22.4.2008 9.37
Avauspakettia odotellaan täälläkin vesi kielellä.

Bruce LeeRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?22.4.2008 12.11
Onko huhuissa perää että ykkösbaselle olisi tulossa lisää massaa ja voimaa? Treenipelissä oli myös kuulemma ollut sellainen riliiveri että oksat pois! Nyt infoa tai tulee kurkipotkusta!

Jackie ChanRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?25.4.2008 12.58
Agenttien puheiden perusteella jopa kolmannes Exposin miehistöstä on vaihtumassa.. Onko totta, että jopa kuusi pelaajaa on siirtynyt sivuun tai myyty muihin seuroihin ja että ainakin neljä kovaa tekijää on hankittu? Nyt vastauksia! Fanit eivät enää malta..

Steven Seagalavaus-spaghetti25.4.2008 14.32
perkules ku nää mun farkut on liian tiukat.. Ei pysty nostamaan jalkoja!

Onko Roni "Heliumjalka" Leppänen vielä kuvioissa mukana?

Vin DieselRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?25.4.2008 14.57
Pitääkö paikkansa, että Expos on hylkäämässä aiemmin harrastamansa taktisen pikkupelin, ja siirtymässä uusien hankintojen mukaisesti pelaamaan puhdasta American League voimapalloa? Huhujen mukaan kaikki alle 95 kiloiset mörssärit on siirretty divarijengeihin kehittymään? Leppävaaran aitojankin on kuulemma siirretty 10 metriä taaksepäin ihan vain lesoilumielessä??!

Dolph LundgrenRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?25.4.2008 15.38
Minä puolestani kuulin, että Expos on siirtynyt harjoittelemaan pelkästään petankki-palloilla. Jannut on ilmeisesti sikaimaisen off-seasonin jälkeen sellaisia tankkeja että hei sun heiluville..

Arnold SchwarzeneggerRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?27.4.2008 19.07
Kyllä "heliumjalka" on vielä kuvioissa.

T. Kalivornian Kuvernööri

Sylvester StalloneRe: Missä viipyy kauden avauspaketti? 27.4.2008 20.52
Voin vahvistaa että fanit odottavat innokkaina kauden alkua ja perinteisiä "kalja-otteluita" Leppävaarassa.. :)

Ralph MacchioRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?28.4.2008 14.35
Hurjat vahvistukset, mutta oliko tässä vielä kaikki? Miten muut joukkueet ovat pärjänneet off-seasonin pelaajamarkkinoilla? Tony Eaglesiin? Raffi Icebreakersiin?

HoratioRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?29.4.2008 9.47
Ulkomaalaisvahvistuksia kyllä kosiskeltiin, mutta budjetti ja neuvottelutaidot eivät riittäneet tällä kertaa.

Bruce WillisRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?29.4.2008 15.37
Expos jatkaa valitettavasti latinotonta linjaa tänäkin vuonna. Lupaavat juniorilatinot siirtyivät bulletsiin Nikkilän kasvatettaviksi, kun taas kaikki kolumbialaisvahvistukset joiden kanssa Expos neuvotteli ehtivät KUOLLA kotimaansa pelikentillä talven mittaan. Niin kovaa siellä kuulemma pelataan?!

Raffia ei saatu, koska kukaan meistä ei puhu sveitsiä, eikä Tonylle myönnetty viisumia espooseen treenausta varten. Onneks oli Basti tulkkina, niin saatiin sentään Modev. Oli nimittäin kova vääntö parin elitserienin jengin kanssa! Kai se sentään ulkomaalaiseksi lasketaan?

HoratioRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?3.5.2008 22.05
Lasketaan. Kolumbialaiset neuvottelivat myös muiden joukkueiden kanssa, mutta valmius kuolemaan ja lisäksi siitä maksettava hinta oli huhujen mukaan liian suuri.

Jet LiRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?8.5.2008 12.48
Vahvat vahvistukset Exposiin.

Saadaanko heistä pelaajakortitkin? Tilausta olisi.

Perjantaina nähdään onko uusista pelaajista sulatamaan jäätä Lepuski Cityn kuumuudessa, kun vastaan asettuu ykköshaastajat.

conan o´brianRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?14.7.2008 15.46
rookie näköjään ruiskutti em-kisoissa.. hyvä juttu, maaseutu donkkaa tykimmin!

Obey Your Webmaster!Re: Missä viipyy kauden avauspaketti?25.11.2009 14.11
Kauden 2010 avauspaketti lähestyy kovaa vauhtia, enää 4-5 kuukautta julkaisuun (jos se joskus oikeasti tehdään)!!! Webmaster on päättänyt asettaa yksipuolisella päätöksellään kauden 2010 tavoitteeksi mestaruuden, sekä tietty Eurocupissa pelaamisen - nämä julkistettiin englanniksi, jotta turskatkin ymmärtää. Graafikko kuulemma vääntää uutta väriä pensseleihinsä jotta saadaan ulkoasut siirrettyä uudelle vuosikymmenelle, ja raportteripuolella uusia uutisia keksitään hatusta jo varastoon odottamaan. Uusia tähtipelaajiakin ollaan signattu kynät savuten. Pari kuukautta ollaan ny oltu krapuloissa, mut kyllä näilläkin sivuilla alkaa kohta bitit liikkumaan! HYPEHYPEHYPE!!!

Tom CruiseRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?1.12.2009 18.59
Kauden 2009 Exposin omat palkinnot menivät kelle?

LiskomiesRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?3.12.2009 22.02
Sen uutisen kirjoittaminen on vielä kesken, sillä palkintoja jaettiin ennätysmäisen paljon eikä kukaan meistä osaa kirjoittaa kymmensormijärjestelmällä. Emme ole mitään tietokonemiehiä!

Tietokomiehen kurnuttajaRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?14.12.2009 21.10
Laitahan lisko niitä uutisia kehiin ja äkkiä! Muuten isken säteellä häntääsi ja muutan sinut sammakoksi. Mitäs siitä sanot?

kattilaRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?30.3.2010 22.16
Vähä painetta. Missä kausiennakko, häh?

GMPata kattilaa soimaa4.5.2010 22.54
Joukkue julkaistiin jälleen hyvissä ajoin ennen kauden alkua.
Kaikki fanit huomenna Rusalle kannustamaan, hophop!

John RamboRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?25.4.2011 21.52
Paketit on tänä vuonna hukkunut internetin syövereihin, kun tuo meidän ADSL-Modeevi otti ja hajosi. Yritettiin ruuvata kuntoon, mutta sitten se hajosi vielä uudestaan. Saatanan saatana, taitaa olla Erikssonin valmistama? Kännykät nyt oli paskoja, mutta eikö ne svedut osaa kunnon modeemejakaan tehdä?

Enivei, kovasti on taas taalat liikkunut siirtomarkkinoilla. Nyt on ulkomailta haalittua syöttäjää, ja pari vanhaa tähteä kaivettu naftaliinista. Harikkala ei taida tänä vuonna mahtua tiimiin, on niin kova meno!

Mr. ModernRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?19.3.2013 0.20
Pari vuotta taas mennyt ja missähän se jallu luuraa?

PekoniRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?22.3.2013 11.17
Tulee taas kuumin kausi moneen vuoteen. Siirtoruletti pyörii ja sormet sanoo soosoo soo.

KokkiRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?22.3.2013 14.16
myslit ja pekonit vedetään aamupalaksi tähän voitonnälkään!

Big Fat nowadays FanRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?26.4.2013 9.47
Avauspaketti, ...kele

GMRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?1.5.2013 20.33
Joukkue julkaistaan jälleen hyvissä ajoin ennen kauden alkua.
Kaikki fanit sunnuntaina Rusalle kannustamaan, hophop!

JereRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?3.5.2013 9.14
Älkää menkö fant rusalle jos kriketti ei kiinnosta. Uudesta pelipaikasta/ottelusiirrosta tiedotetaan myöhemmin.

IkoniRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?6.5.2013 21.03
Malmi Bullets
KAUSIENNAKKO 2013

Taas koittaa se aika keväästä kun kentät sulaa ja on aika lähteä Rusalle veivaamaan ämericcalaista versiota kotimaisesta pesäpallostamme. Kulunut talvikausi on ollut monelta kantilta äärimmäisen antoisa. Pääkaupunkiseudun joukkueet ovat löytäneet Pallomyllyn loistavat harjoitusolosuhteet ja pallotykk...i on huutanut lähes taukoamatta treeneissä. Tämä toivottavasti saadaan siirrettyä lyhentämättömänä ulkokentille ja pelin yleiseen tasoon.

Kaudenhan PITI alkaa jo nyt sunnuntaina tuplapelillä ja isolla tapahtumalla. Kenttä oli kuitenkin jotenkin epätodellisesti mennyt krikettimiehille, joten pelit jouduttiin siirtämään. Kauden grand opening tapahtuu 14.5 Sorsapuistossa. Ikävää, harmillista - mutta jotenkin niin todellista :)

Kevään maajoukkueturnaus Antwerpenissä oli myös antoisa ja mj-peleistä pääsi kokemusta ammentamaan peräti 4 eri joukkueen pelaajat. Hyvää kokemusta kovista peleistä. Toinen erittäin positiivinen ja odotuksia nostava asia on uusien jokkueiden vakiintuminen toistaiseksi Suomi-sarjaan. Niin Pirates Lahdesta, Black Sox Turusta sekä Mets ja Boars Helsingistä ovat tekemässä asioita hyvällä meiningillä ja tulevaisuus näyttää vähään aikaan valoisimmalta. Tästä osoituksena esimerkiksi loistavasti Turussa ennen kautta järjestetty Suomen Cup, jonka muuten voitti Bullets-Puumat yhdistelmäjoukkue. Erityismaininta vielä Helsingin Metsille, joka on kasaamassa todellista tulevaisuuden nippua, joukkue koostuu pääosin 10-15v pelaajista joiden taitoja hiotaan aktiivisesti. Pari vuotta ja Mets pelaa SM-sarjan finaalissa.

Sitten SM-sarjan kimppuun. Periaatteessa lähtökohdat kauteen ovat vieläkin hyvin samanlaiset kuin monena edellisenä vuotena. Exposin odotetaan dominoivan ja muiden haastavan 10-kertaista mestaria. Aloitetaankin joukkuearvioit Espoolaisista. Joukkueen runko on pysynyt pääosin samana. Ainut isompi muutos on joukkueen ykkössyöttäjän V-H Saarmanin siirtyminen Helsinkiläisten Puumien aitaukseen. Tätä vajausta lähdettiin korvaamaan hankkimalla isolla rahalla Bulletsien viimekauden tasaisin suorittaja O. Tolppanen ykkössyöttäjäksi Espoolaisten riveihin. Muutos ei ole dramaattinen, ja Espoosta löytyy syöttövoimaa muiltakin.
Seuraa: Tällä kaudella kausiennakossa nostetaan esiin muutamia pelaajia joita kannattaa kauden mittaan seurata. Exposilla on toki koko joukkue täynnä supertähtiä, mutta läpilyöntiä odotetaan nyt isolla kädellä T. Honkaselta, joka myös leikkisästi ?räppi-Terona? tunnetaan. Tero on veivannut talvikauden hyvällä tunteella ja jo Suomen Cupissa oli näkyvissä läpilyönnin merkkejä.

Puumat on tämän kauden toinen ennakkosuosikki ja ehkä jopa mestarikandidaatti. Jo mainittu V-H Saarmanin siirtyminen kissimirrilaumaan vie kertaheitolla syöttöpuoleen hyvälle mallille. Toinen todella kova kaappaus tapahtui, kun J. Kurvinen siirtyi aivan kauden kynnyksellä Bulletseista Puumiin. Tämä oli erittäin kova kolaus erityisesti luotilaumalle, joka tietysti laski paljon viimekauden pelaajavalmentajan varaan. Puumilta löytyy myös iso määrä potentiaalisia latinopelureita, jotka voivat ratkoa yksittäisiä pelejä, mutta kuten tunnetaan, mentaalinen puoli ei välttämättä ole aina se kaikista vahvin. Puumat menetti (ainakin toistaiseksi voimassaolevien tietojen mukaan) liigan parhaan pelaajan W. Reyesin. Reyesin kanssa neuvottelee tällä hetkellä moni seura, eikä hänen jatkosta vielä ole täyttä varmuutta.
Seuraa: M. Myllys. Läpilyönti tapahtui osin jo viimekaudella, mutta nyt odotetaan entistä isomman roolin ottamista Puumissa. Kolmospesältä operoiva Myllys osaa ottaa palloa kiinni, mutta tämän kauden lyöntitreenin odotetaan nyt kantavan hedelmää.

Sitten Malmin Bullets. Paljon on joukkueessa tapahtunut ja talvi on ollut erittäin haastavaa aika luotiryhmälle. Avainpelaajia menetettiin paljon ? J. Kurvinen Puumiin, O. Tolppanen Exposiin, S. Buckelew lainasopimuksella Ateenaan. Mutta, paljon hyvää on myös tapahtunut: T. Pölkki on vuoden kokeneempi, M. Korvenmaa on käytännössä viettänyt kaiken vapaa-ajan kuntosalilla, ja H. Pigg on väitellyt tohtoriksi oman pelin analysoinnissa. Bulletseihin tekee paluun M. Korhonen, jonka varaan lasketaan paljon. D. Garcia on saanut kuntouttaa itsensä rauhassa ja tämä dominikaani tulee pelaamaan isoa roolia niin lyöntiboksissa kuin puolustuksessa. H. Ortega on treenannut erittäin aktiivisesti ja myös hänen lyöntivuorolla kannattaa viedä hepat takaisin talliin. Bullets on kaudeksi 2013 tiivistänyt yhteistyötään virolaisen Kiilin Panttereiden kanssa, sekä solminut uuden farmisopimuksen Helsinki Boarsin kanssa. Näiden yhteistyösopimusten turvin voidaan tarjota kovia pelejä muutamille ko. seurojen avainpelaajille.
Seuraa: Jos joltain nyt meni ohi D. Garcia viime kaudella, kannattaa häntä seurata tällä kaudella. Nuff said. Ja TIETYSTI seuraa myös M. Korvenmaata. Mahi tulee joukkueen kapteenina kantamaan leveillä harteillaan uskomattoman vastuun.

Valitettavaa, mutta Tigersin joukkueesta ei ole taaskaan mitään tietoa. Suomen Cupissa tuli ihan hyviä tuloksia ja odotettavasti joukkue on pysynyt pääsosin kasassa. Joku Tigersseista voisi kertoa tähän alle joukkueen kuulumisia.

Ja tehdäänpäs muuten niin, että tähän alle voisi myös Suomisarjan joukkueet: Boars, Pirates, Black Sox, Mets, XL5 ja Jasuko Giants kommentoida hieman joukkueen rakennusta ja odotuksia kesälle. Laitetaan kausispekulaatiot käyntiin!

LakoniRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?10.5.2013 14.19
Kiitos Bullets kattavasta ennakosta. Seurantaan menee erityisesti se miten vuoden lisäkokemus vaikuttaa T.Pölkin syöttöön, sekä M.Korhosen comeback.

TohtoriRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?17.5.2013 18.29
Kiitos maininnasta mutta että oman pelin analysoinnissa tohtori? Bulletsilla piti olla 2012 mestaruusroster kasassa mutta hiukan jäätiin tavoitteista.

Management tutki missä vuodot oli ja pihalle piti kylmästi laittaa kynsin hampain koutsin tuolissa roikkunut Kurvinen, SH Fernandez ja rotaation heikko lenkki Tolppanen, joka myös 3.pesällä osoitti Steniusta paikatessaan olevansa suoraan sanottuna paska. Fernandezin range, .520 avg ja 23 tuotua juoksua johto koki pettymyksenä ottaen huomioon herran palkkanauhan. Myöskin kenttätuomarille sanottu "mitä ihmettä", seurauksena miehen itsensä sekä Kuubassa asuvien serkkujen ja mahd. kaimojen ulosheiton pelistä, koki johto pelitilannekurittomuudeksi vaikkakin kauden vastustajat olivat tähän mennessä tokaisseet "vittu" 163kertaa. Joulun ihme on jotain mistä ei lasketa leikkiä.

Garcian kohdalla sai armo käydä oikeudesta koska tuo joka kotipeliin kymmenkunta naiskatsojaa, jotka joko lenkiltä jäävät katsomaan peliä tai ovat ratsastajia jotka laukkaavat puuta päin seuratessaan tämän herran juoksua pesillä puhumattakaan mailan heilutuksesta, jollaista ei ole nähty sitten IB:n 3.pesämiehen dominoitua lyöjätilastoja. Nyttemmin viimeksi mainittu heiluttelee erilaisia mailoja mutta herraseurassa edelleen. Välillä Garciallekin sattuu ns. varaslähtö ja kaveri on kakkoselle boksista kipittänyt ennen kuin syöttö on tullut catcherille asti.

Pölkillä on contract year joten häneltä voi odottaa ihmeitä Ruskeasuon Trevor Hoffmanina. Treenien perusteella syöttö lähtee edelleen bumerangina kohti 3. pesää kaartaen suoraksi pleitille. Kun auktoriteetista puhutaan, ei edes Masan rintalihastanssi ylitä Pölkin rööki huulessa putkikassi olalla Charlie Sheenmäistä kummulle kävelyä hevoshaasta clousaamaan. Vastustaja on luonnollisesti jo lyöty henkisesti ja tästä syystä viime vuosina on boksissa lähinnä nähtykin rukoilua tuomarilta väärän syötön toivossa.

Kokonaisuutena kausi on varsin mielenkiintoinen. Kuka tahansa voi mestaruuden voittaa ja suomisarjassakin virisee kiva tohina ja paljon pelaajia. Kurvinen tavoittelee Cycleä, johon kukaan ei ole vielä pystynyt eli 4 joukkuetta 4 kauden sisään SM-sarjassa. Neuvotteluissa ei tämän miehen kanssa tingitä, joten ne ovat lähinnä sujuneet mies miestä tuijottaen yli pöydällä makaavien career tilastojen ensimmäisen silmiään räpäyttävän hävitessä. Tätä Cycleä ovat aiemmin tavoitelleet vain allekirjoittanut ja Andrew Jenkyns. Edellä mainittu ei tiennyt että kyse oli peräkkäisistä kausista ja jälkimmäisen myyntipuheet omasta hyvyydestä sössivät käytännössä minkäänlaiset siirrot.

Puumia pitäisin ennakkosuosikkina syystä että Saarman syöttää näin suppealla runkosarjalla ja löysällä pleijaritahdilla vaikka joka pelin, ja koska uskon Puumien latinomiesten pystyvän voittavassa porukassa keskittymään tiukasti joka peliin jatkuvan kummelimaisen kielestä tarraamisen "hei mikä tää on?" espanjaksi kyselyn sijaan. Talvella on jo nähty miesten taidot myllypurossa ja tvshop narulaitteet ovat myös laulaneet siihen tahtiin että voi suomikyljyksillä olla tekemistä heidän pysäyttämisessään sekä kentällä että terasseilla naisjahdissa.

Exposin kohdalla suurin kysymysmerkki on kuka mörssää? Joukkueessa riittää avg miehiä ja kärkiä tusinan verran 9 pelaajan paikalle mutta kuka lyö kotiin? Ymmärtääkseni ainoa punttia kerran talvella nostanut on valmentaja Kaistinen ja jalkaansa kuntouttava Gumball. Saaristo on aloittanut kauden siten että dopingtestin iskiessä miehelle ei pelkästään näytetä ovea, vaan määrätään Hulk Hoganin lääkärille 3 kiveksen hoitoon. Onko vielä nälkää viedä suomen ennätys suomen mestaruuksista pidemmälle? Viime kaudella kyljysrutiini päihitti selvästi Bulletsin mutta miten nyt?

Tigers on varmasti tiukka vastus joka pelissä mutta ovatko miehet liian mukavia? Kuten vuosien takainen nemesis aikanaan sanoi "en etsi kavereita näistä peleistä" ennen kuin tunki peukun pahaa-aavistamattoman 1.vahdin pyllyyn ja sylkäisi korvaan samanaikaisesti, niin arveluttaa onko Tigersista tähän. Haluavatko he voittaa tällä hinnalla? Jos haluavat, onko kaikilla äijillä kupit takapuolella ennen lineupin julkistamista heitä vastaan....
Kausi on täynnä jännitystä joten kannattaa seurata tarkasti.

FifiRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?18.5.2013 18.33
Hahaha! No nyt on analyyseissa jo oikea meininki!

jormaRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?8.4.2014 14.50
YLÖS

Tulliposti, Siipitie 9, VantaaRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?6.5.2014 12.43
Kauden avauspaketti jäi tullipostiin, koska se sisälsi yli 150 euron arvosta uutta UA:ta.

jormaRe: Missä viipyy kauden avauspaketti?6.5.2014 15.28
Paskapuhetta, UA:ta saa tilattua EU:sta, ei tullia ne kiinnosta.



Vastaa viestiketjuun

Otsikko:*
Viesti:*
Lähettäjä:*
Sähköpostiosoite:
Lähetä vastaukset sähköpostiini: